Uncategorized

DONGFENG MOTOR Versnelt de vooruitgang in Europa en lanceerde drie voertuigen in de Spaanse markt

Madrid, Spanje, 6 juni 2024: Dongfeng Motor heeft op grootse wijze Dongfeng Brand Day gehouden in Madrid, Spanje. Het evenement werd bijgewoond door Ma Lei, Managing Director van de Internationale Zakenafdeling van Dongfeng Motor Corporation en China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co., Ltd., samen met het leidinggevende team van de Spaanse partner Salvador Caetano Group. Prominente figuren van brancheverenigingen zoals FACONAUTO, AEDIVE, ANFAC en GANVAM waren ook aanwezig. Samen met vertegenwoordigers van de media en Europese partners waren meer dan 180 mensen getuige van het nieuwe hoofdstuk in de ontwikkeling van Dongfeng Motor op de Europese markt.

Introductie van Hoogwaardige Modellen voor Vooruitgang op de Lokale Markt

Dongfeng heeft drie nieuwe voertuigen op de Spaanse markt geïntroduceerd: de high-end nieuwe energievoertuigen VOYAH FREE, VOYAH DREAM en het luxe elektrische off-road voertuig MHERO I. Deze modellen bieden een verfijnde mix van geavanceerde technologie en uitzonderlijke prestaties, en voldoen aan diverse reisbehoeften op de Spaanse markt. Het evenement omvatte ook de onthulling van de VOYAH conceptauto i-COZY, samen met de mainstream nieuwe energievoertuigen DONGFENG BOX en DONGFENG 007. De DONGFENG BOX staat gepland voor lancering in verschillende Europese landen in de tweede helft van 2024, wat de toewijding van Dongfeng aan het uitbreiden van hun nieuwe energieproducten in het buitenland onderstreept. “We werken aan het versterken van onze wereldwijde toeleveringsketen als een integraal onderdeel van onze internationaliseringsstrategie,” verklaarde de heer Ma Lei.

Uitzonderlijke R&D-vaardigheden Verbeteren de Gebruikerservaring

Dongfeng benut zijn 55-jarige ervaring om uitzonderlijke autoproductiekwaliteit, geavanceerde R&D-capaciteiten en een betrouwbaar servicenetwerk te leveren. Tijdens het evenement toonde Dongfeng ook de resultaten van de “Technology Leap”, vooruitstrevende technologie en de wereldwijde productlay-out. In de komende drie jaar zal Dongfeng meer investeren in onderzoek en ontwikkeling en een reeks innovatieve producten blijven stimuleren op het gebied van voertuigplatforms, aandrijflijnen en vooruitstrevende technologie, wat Dongfeng zal bevorderen om de transformatie naar een technologiegericht bedrijf te versnellen.

Van Noorwegen tot Spanje, van het Scandinavisch schiereiland tot het Iberisch schiereiland, Dongfeng Motor is inmiddels aanwezig in landen zoals Noorwegen, Denemarken, Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië. In de toekomst zal Dongfeng zijn aanwezigheid op de Europese markt verder verdiepen, samenwerken met lokale distributeurs om kansen te delen, gezamenlijke ontwikkeling na te streven en samen een stralende toekomst te creëren.

.

DONGFENG MOTOR Launched Three Vehicles in Spanish Market

Company: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Contact: Xie Qian

Email: [email protected]

Tel: +8627-8430-1292

Website:

http://www.dongfeng-global.com/ 

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationGlobal

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationSA

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationME

https://www.tiktok.com/@dfmotor